Tien grootste projecten

tien grootste projecten

Foto: tien grootste projecten in tien jaar Exposure Company

Bericht: 3 september 2021

Terugblik op tien jaar Exposure Company

Tien maal XL printing

In tien jaar hebben wij al heel wat vierkante meters materiaal geleverd. Van hele kleine opdrachten, tot hele grote. Vandaag blikken wij, in willekeurige volgorde, terug op tien van onze grootste projecten.

1. Huis ter Duin

Tot 2017 was Huis ter Duin ons grootste project met 1.600 m² airmesh. De voorgevel van het hotel stond destijds in de steigers voor renovatie. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken is het majestueuze pand ingepakt met een doek voorzien van levensgrote print van het hotel.

2. Amsterdam Fashion Week

Of wij een layherconstructie van 92 x 42 meter kunnen bekleden? Uiteraard! In 2018 gerealiseerd voor de Amsterdam Fashion Week op het Museumplein. Dit project is zelfs genomineerd voor de publieksprijs van de SignAward in de categorie ’tentoonstellingsbouw’.

“Treffend voorbeeld van omdenken: we willen iets lelijks maskeren, dus zetten we er iets nog groters omheen. Creatief gezien misschien niet heel spannend, maar de visuele impact is enorm. Deze radicale actie, een gedurfd gebaar, heeft precies het gewenste effect. Dankzij signing is er een tijdelijk landmark bijgekomen op het Museumplein.”, aldus de jury

3. New Horizons Festival

Voor New Horizons Festival werd het in 1925 aangelegde racecircuit rondom het middeleeuwse kasteel Nürburg werd omgetoverd tot ‘The Kingdom of Fire’. Met het eerste 360-graden experience mainstage van Europa, welke wij hebben mogen bekleden met ruim 5.000 m² frontlit lightblock. Credits voor het ontwerp, totale concept ontwikkeling en uitvoering gaan naar SQuare.

4. Corporate event

In opdracht van Kingcanary 7.800 m² frontlit lightblock verwerkt in de aankleding van een corporate event in de RAI Amsterdam. Toen een uniek, nieuwe materiaal met dezelfde eigenschappen als het bekende frontlit, maar dan volledig lichtdicht. Zeker een opdracht welke absoluut in de categorie groot formaat printen thuis hoort.

5. Het AmsterdamDiner

Zaterdag 17 juni 2017 hebben we AFAS Live omgetoverd tot… De Dam. De plek waar het voor het jaarlijks terugkerende AmsterdamDiner allemaal begon. Voor het 25-jarige jubileum van het diner is de zaal rondom volledig voorzien van doeken met afbeeldingen van de Dam.

6. Amstel Hotel

Met dank aan Burgy Bouwbedrijf hebben we al een aantal fantastische projecten mogen realiseren, waarvan het Amstel Hotel misschien wel het bekendste is… Terwijl het iconische hotel het 150-jarige bestaand vierde, was het ook de hoogste tijd om de bijzondere elementen van het gebouw te herstellen en te bewaren voor de toekomst.

7. Bijenkorf Den Haag

Nog zo’n imposant gebouw dat in de steigers stond voor renovatie. Ook hier hebben ze ervoor gekozen de steigers te voorzien van doeken met print van het monumentale pand. Een mooie oplossing om gedurende werkzaamheden de steigers uit het zicht te onttrekken.

8. kerstspecial All You Need Is Love

Voor de kerstspecial van het populaire programma van EndemolShine hebben wij de backdrop mogen leveren. Het doek met een afmeting van 80 bij 7 meter is in U-vorm achter het decor geplaatst. Print op decotex, een licht absorberend materiaal wat uitermate geschikt is voor het gebruik in bijvoorbeeld televisie studios.

9. The Next Web

The Next Web, het grootste, tweedaagse tech event van Europa. Al enige jaren leveren wij materialen aan dit evenement en in 2019 hebben wij de volledige eventdressing voor onze rekening genomen.

10. Friendship Sports Centre

Met regelmaat leveren wij materialen aan dit bijzondere sportcentrum. Sinds 2019 waan je je tussen de dolfijnen in het zwembad. Wij hebben een decotex doek van ruim 36 meter geprint en gemonteerd en de ramen voorzien van zo’n 75 m² etched folie.

Uiteraard is dit slechts een greep uit de projecten die wij in tien jaar allemaal gerealiseerd hebben.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer