Materiaal: PVC  Gewicht: 280 gr/m²  Brandwerend: vertragend B1 gecertificeerd  Bedrukking: UV print enkelzijdig  Max. breedte: 500 cm  Max. lengte: 50 m  Textuur: geperforeerd 
Afwerking: schoonsnijden, om- en tunnelzomen, ringen, kederprofiel, klittenband  Toepassingen: groot formaat reclame  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: ja 

Mesh spandoek

Geperforeerd mesh doek

Mesh is ook wel bekend als gaatjesdoek, winddoek en gaasdoek. De voornaamste eigenschap van dit doek is de grote doorlaatbaarheid van licht en wind (30%). Het voordeel van dit materiaal ten opzichte van andere materialen is het lage eigen gewicht, waardoor montage van grote oppervlaktes een stuk eenvoudiger wordt.

EcoSymbool
Nu ook in een duurzame variant: ECO mesh, ook wel bekend als neomesh.
PVC-vrij, inkt op waterbasis en bijna volledig recyclebaar.

Veel wind?

Voor plekken waar heel veel wind staat, te denken aan het strand, adviseren wij airmesh te gebruiken. Airmesh heeft dezelfde eigenschappen als mesh, alleen is de winddoorlaatbaarheid nog hoger (70%). Hierdoor is de kans op schade aan of het omvallen van een hek aanzienlijk kleiner.

Dit materiaal wordt ook veel gebruikt in de evenementenbranche om geluidstorens mee te bekleden.

Upcycle je oude materiaal

Upcyclen van het materiaal is ook een optie. Dit doen wij samen met bedrijven als RE-BANNER en VerdraaidGoed, zij maken van waardeloos weer waardevol materiaal.

    

Foto: in opdracht van de Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer Gemeente Amsterdam een spandoek voor de Fietsflat.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer