Eventdressing TNW2019

eventdressing tnw2019

Bericht 23 mei 2019

In één minuut, eventdressing TNW2019.

eventdressing tnw2019
 
 
 

Grootste tech festival van Europa

Eerder al berichtten wij over het grootste tech event van Europa: The Next Web. Het tweedaagse evenement dat dit jaar plaats vond in Amsterdam Noord, op de NDSM werf.

Met zusterbedrijf Upside-down hebben wij de eventdressing van het festival voor onze rekening genomen.

De bezoekers kwamen het terrein op via een indrukwekkende entree constructie. Gebouwd met layher en bekleed met bijna 400 m² frontlit lightblock, een lichtdicht materiaal.

Rondom het festivalterrein is nog eens zo’n 500 m² van dit materiaal verwerkt voor de bekleding van het hekwerk.

Op de NDSM staat een unieke containerboog. Op de kopse kanten van de containers hebben wij textielframes gemonteerd en voorzien van peesdoeken. In een handomdraai heb je op deze manier een mooie, strakke, passende uitstraling bij je evenement. De print is op blockout textiel, met een zwarte latex achterzijde schijnt er geen licht of oneffenheden doorheen.

Verspreid over het festivalterrein bevonden zicht 100 vlaggenmasten, 125 ballastbakken waarvan 40 voorzien van houten cover, 19 mobiele signframe abri formaat en 4 XL torenframes.

Eventdressing, maak de beleving compleet!

Zorg dat je evenement tot in detail passend aangekleed wordt, maak het totaalplaatje compleet. Niet alleen hebben wij, in grote aantallen, de materialen hiervoor in huis ook kunnen wij de montage en projectmanagement uit handen nemen.

Bekijk het zelf in één minuut:

Onze bescheiden mening is dat de eventdressing TNW2019 zeer geslaagd is, maar oordeel zelf…
 


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer