TV decor Club Hub

tv decor airtex

Bericht 23 mei 2019

TV decor Club Hub, gerealiseerd door Addition.

Liveshow over internet en televisie op NPO3

De show gaat over alles wat zich afspeelt op social media. De presentatie is in handen van Emma Wortelboer, Quinty Misiedjan en Cesar Majorana. Het programma is een web-only programma, van maandag tot en met vrijdag vanaf 16.30 uur te zien op npo3.nl/clubhup en NPO3 extra.

TV decor Club Hub

Het decor is ontworpen en gerealiseerd door Addition. ‘Een televisie decor in een kleine ruimte met een grootse aanblik.’, aldus Addition. Door het kleurgebruik en de gekozen vormen heeft het decor een jeugdige en frisse uitstraling.

Eén van de vereiste was dat het decor dat makkelijk te verplaatsen is, goed op te slaan en ‘hufterproof’. Dit omdat de studio niet dagelijks gebruikt wordt en er snel op- en afgebouwd moet kunnen worden. Wij denken dat Addition hier prima in geslaagd is!

Materialen

Verwerkt in het decor zijn de materialen airtex greyback en vloerschuim.

Airtex heeft de matte uitstraling van een textieldoek en de eigenschappen van een PVC doek. Hierdoor is het zeer geschikt te verwerken in een decor. Door de grijze achterzijde schijnt de achtergrond niet door en licht wordt niet weerkaatst door de matte uitstraling. De PVC coating gaat scheuren en kreukels tegen, het materiaal kan tegen een stootje.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer