FD Gazellen 2019

FD Gazellen 2019

Bericht 17 oktober 2019

Opnieuw één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Prestigieuze ondernemersprijs FD Gazellen

Voor de zestiende keer organiseert het Financieele Dagblad de FD Gazellen. Dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Toen onze directeur Arjan Maas er in 2017 voor het eerst van hoorde, was zijn reactie op de vraag of wij mee zouden doen “Nee joh”. Inmiddels mogen wij alweer voor de derde keer op rij deze prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst nemen.

Criteria

Criteria om deel te mogen nemen zijn onder andere een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Met ingang is de rangschikking van de lijst verandert, niet alleen de omzetgroei is van belang maar ook de groei van werknemers (FTE) en winstgevendheid. Door drie indicatoren – in plaats van eerder één – mee te laten wegen, krijgt de prijs een meer gebalanceerde basis.

In 2018 kregen elk van de drie indicatoren nog een gelijke weging mee, maar met ingang van 2019 wordt de omzetgroei voor 50% meegewogen en groei van werknemers en winstgevendheid elk voor 25%.

In de omzetcategorieën klein (tot € 2 miljoen), middelgroot (tot € 10 miljoen) en groot (meer dan € 10 miljoen) mogen de snelste groeiers een bronzen, zilveren of gouden award in ontvangst nemen. Of wij ook tot de allersnelste groeiers tot de regio behoren, horen wij donderdag 14 november in het Philharmonie te Haarlem.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer