Zwembad aankleding

zwembad aankleding exposurecompany

Update bericht 4 november 2019

Virtueel zwemmen met dolfijnen

Eerste virtueel reality centrum met dolfijn ondersteunende interactie

2 November jl. is er een bijzondere samenwerking tussen Only Friends, Stichting SAM en The Dolphin Swim Club van start gegaan bij het Friendship Sports Centre.

Al geruime tijd bestaat er grote interesse in de therapeutische effecten van dolfijn therapie. Stichting SAM heeft al 20 jaar ervaring met het geven van dolfijntherapie in samenwerking met het Dolfinarium Harderwijk, een nieuwe stap is VR. Met een waterdichte VR-bril beleven de kinderen een intense ervaring met dolfijnen in het water.

En waar kan dat beter dan in het recent gedecoreerde zwembad van het Friendship Sports Centre.

Bericht 20 oktober 2019

Decoratie van een bijzonder zwembad

Friendship Sports Centre

Het Friendship Sports Centre is het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust om kinderen en jongeren met een beperking van sport te kunnen laten genieten. Twee voetbalvelden, een atletiekbaan, aangepaste fitnessruimte, sportzaal, dojo en een extra verwarmd zwembad.

Het centre is het huis van sportclub Only Friends. 15 Jaar geleden een droom van Dennis Gebbink, een droom die werkelijkheid is geworden. Gestart met 8 kids en een voetbal inmiddels ruim 700 kids en 25 verschillende sporten.

Aankleding zwembad

Het zwembad hebben wij recentelijk voorzien van een textieldoek en etched folie met fantastische print. Je waant je tussen de dolfijnen in het zwembad. Het decotex doek heeft een lengte van ruim 36 meter. En op de ramen is zo’n 75 m² etched folie verwerkt.

Ook de montage hebben wij verzorgd. Een mooie klus op een mooi sportcentrum.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer