Materiaal: PVC  Gewicht: 250 gr/m²  Brandwerend: vertragend, B1 gecertificeerd  Bedrukking: UV print enkelzijdig  Max. breedte: 500 cm  Max. lengte: 50 m  Textuur: geperforeerd 
Afwerking: schoonsnijden, om- en tunnelzomen, ringen, kederprofiel, klitteband  Toepassingen: spandoeken, steigerdoeken, bouwhekdoeken  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: ja 

Airmesh spandoek

Hoge winddoorlaatbaarheid

Airmesh is uitermate geschikt voor plekken waar heel veel wind staat, te denken aan bijvoorbeeld strand of natuurgebied. Dit door de hoge winddoorlaatbaarheid (70%), waardoor de kans op schade aan of het omvallen van een hek aanzienlijk kleiner is.

Mesh heeft dezelfde eigenschappen, alleen is de winddoorlaatbaarheid lager (30%).

EcoSymbool
De duurzame variatie op (air)mesh is ECO mesh, volledig PVC-vrij.
 

Mooie oplossing om steigers uit het zicht te onttrekken

Airmesh is ook wel bekend als speakermesh en soundmesh. De evenementenbranche gebruikt dit geluidsdoek veel om geluidstorens mee te bekleden. Andere toepassingen waarvoor het materiaal veel wordt gebruikt zijn als reclamedoeken, bouwhekdoeken of steigerdoeken.

Voor bouwbedrijven is met name dit laatste een zeer interessante mogelijkheid om steigers uit het zicht te onttrekken. Deze oplossing hebben wij gerealiseerd tijdens werkzaamheden onder andere aan Huis ter Duin, Landgoed Duin en Kruidberg en het Amstel Hotel.

Wij kunnen ieder formaat maken met een printbreedte van 5 meter en door moderne lastechnieken. Ook afwijkende vormen (voor zowel frame als doek) zijn mogelijk, zoals een driehoek of rond.

    

Foto: Tijdens de renovatie van de voorgevel was het pand volledig ingepakt in steigermateriaal. Om het pand toch de uitstraling te kunnen geven die het hotel verdient hebben wij samen gekeken naar de perfecte oplossing. Huis ter Duin werd tijdelijk voorzien van een nieuw jasje van ruim 1.600 m² airmesh.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer