Tien jaar Exposure Company

exposure company tien jaar

Bericht: 2 september 2021

Er is er één jarig en dat zijn wij!

Terugblik op tien jaar Exposure Company

“Hoe snel kan tien jaar gaan?

Tien jaar geleden zaten Thijs Zijp en ik samen koffie te drinken. Ik zat even zonder werk en Thijs was op zoek naar meer. Thijs was al een heel klein beetje in de weer met spandoeken en het idee van een eigen bedrijf trok mij wel.”

Gaan we het doen? We gaan het doen!

Op 1 september 2011 zaten wij bij de Kamer van Koophandel voor onze eerste inschrijving.

Met twee laptops en een filter-koffiemachine zaten we barstensvol ideeën in een oud buurthuis in Scharwoude. Met nul beginnen bleek nog niet zo eenvoudig, er moest zoveel gebeuren. Aan de andere kant, we hadden ook geen haast. We wilden het beter doen, professioneler, groter, slimmer, sneller iets groter lijken dan we waren.

In de beginjaren hebben we geduld gehad om het bedrijf goed neer te zetten, ervaring op te doen en stukje bij beetje te groeien. En toen ging het ineens hard. We groeien, in medewerkers, opdrachten, afmetingen en aantallen. Maar altijd gecontroleerd en overzichtelijk en met een hele sterke focus op klantvriendelijkheid en service.

Nu vanuit het mooie Haarlem…

Maar liefst vier keer een Gazellen award en een heel aantal verhuizingen verder, zitten we nu op onze mooie plek in Haarlem.

Wat een hoop mooie klussen hebben we gedaan, Booking.com, Amstel Hotel, Fashion Week, The Next Web, New Horizons, Provinciehuis Zuid-Holland, GGD, talloze beurzen, festivals, congressen, feesten, kantoren, retail en ga zo maar door.

Proost op een mooie toekomst!

En nu we steeds meer uitgebreid zijn in montage, verhuurmaterialen voor branding en een volledige duurzame lijn in producten zijn we klaar voor een volgende stap en de toekomst. Met Exposure Company, Exposure Partners en Upside-down zijn wij een groep labels waarmee we de mooiste, leukste en meest complexe projecten op het gebied van branding en communicatie kunnen uitvoeren. Echt iets waar we trots op zijn en op door willen bouwen. Samen met onze gewaardeerde collega’s, zijn we vol zelfvertrouwen en werken we met plezier aan de mooie prints en montage door heel het land.

Maar wat zijn de jaren voorbij gevlogen, van twee laptops naar een groot pand barstensvol materialen, mensen, machines en voertuigen. Een genot om te zien! Zoals het afgelopen anderhalf jaar wel is gebleken kan niemand de toekomst voorspellen, maar wij hebben er zin in.

Arjan Maas


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer