Materiaal: polyester  Gewicht: 210 gr/m²  Brandwerend: vertragend, B1 gecertificeerd  Bedrukking: sublimatie  Max. breedte: 310 cm  Textuur: mat 
Afwerking: om- en tunnelzomen, pees, ringen  Toepassingen: textielframes, backdrops, indoor banieren  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: nee  Translucent: nee 

Decotex textieldoek

Jouw boodschap op de juiste spanning

Decotex doek is een materiaal dat veel gebruikt wordt voor decoratieve toepassingen. Voorzien van pees is het één van de meest gebruikte textieldoeken voor de textielframes.

Het doek is ook wel bekend als dekostof, deco textiel, decodoek, eco display of simpelweg peesdoek.

Het materiaal heeft een fijne structuur waardoor afbeeldingen haarscherp geprint kunnen worden. Het is licht- en waterbestendig, kan gewassen en gestreken worden zonder de kleuren aan te tasten. Het doek is opvouwbaar, kreukherstellend en daardoor makkelijk te vervoeren.

Licht absorberend

In plaats van het licht van een (foto)camera te reflecteren, absorbeert het textiel dit. Dit maakt het uitermate geschikt voor het gebruik op beurzen, in TV decors en theaters, voor photowalls en perswanden. Wij kunnen decotex bedrukken tot 310 cm naadloos.

Alternatieven voor peesdoeken zijn lightbox- en blockout textiel. Zoals de naam al aangeeft is lightbox specifiek voor het gebruik in LED verlichte textielframes en blockout textiel wanneer er juist geen licht doorheen mag schijnen. Met een zwarte achterzijde laat het materiaal geen licht en oneffenheden door.

Wil je het materiaal zelf bekijken of vergelijken met andere soorten textieldoeken? Vraag dan een gratis sample aan.

    

 

Foto: Paardenkracht maakt veel gebruikt van dit type textieldoek voor hun te gekke photobooths.
Dit is de ‘Ocean drive’ photobooth voor Tommy Hilfiger / Calvin Klein.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer