Genomineerd Sign Award 2020

genomineerd sign award 2020

Bericht: 4 september 2020

Genomineerd voor de Sign+ Award 2020

Stem op ons!

Jaaaa! Wij zijn genomineerd voor de Sign+ Award 2020 met het project Amsterdam Fashion Week (AFW).

De vakjury heeft gesproken. Uit de 75 inzendingen heeft de jury 15 projecten genomineerd, verdeeld over 5 categoriĆ«en. In de categorie ’tentoonstellingsbouw’ maken wij kans op deze felbegeerde titel. En daarbij kunnen wij jouw stem goed gebruiken!

Wij strijden om de titel met de ‘Wereld van Kina, het Belgische project ingezonden door Vision2Watch en de ‘SDG Cube Wall’ ingezonden door Signshop Amsterdam.

Mooie woorden van de vakjury

“Treffend voorbeeld van omdenken: we willen iets lelijks maskeren, dus zetten we er iets nog groters omheen. Creatief gezien misschien niet heel spannend, maar de visuele impact is enorm. Deze radicale actie, een gedurfd gebaar, heeft precies het gewenste effect. Dankzij signing is er een tijdelijk landmark bijgekomen op het Museumplein.”

Amsterdam Fashion Week 2018

Danie Bles wilde het mode event in een nieuw jasje steken. Het evenement moest toegankelijker worden voor iedereen en vond daarom plaats midden in de hoofdstad op het Museumplein.

Opdracht

“We hebben de vergunning voor het plaatsen van een tent op het Museumplein, maar we willen deze eigenlijk niet zien.”, was de opdracht aan Exposure Company.

Om de aluhal is, door van Ham Podia en Tenten, een layherconstructie geplaatst van 92 x 42 meter. De constructie is vervolgens dusdanig aangepast dat er doeken aan gehangen konden worden, geheel in stijl van de AFW. Doeken met een afmeting van maar liefst 93 x 7 meter. Print op het licht blokkerende materiaal frontlit lightblock.

Een megaklus, waarbij de weergoden ons ook niet echt gunstig gestemd waren, geklaard in 2,5 dag.

Ben jij het met ons eens dat dit toch wel een heel mooi project is?
Vergeet dan niet te stemmen!


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer