Foto:

Ben jij klaar voor de 1,5 meter economie?

Diverse (plexiglas) afscheidingen i.v.m. Corona

Heb jij op kantoor, op school of in de winkel al de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van je medewerkers en klanten te waarborgen?

Met eenvoudige producten als bureau- of kantoorafscheiding, tegenwoordig ook wel corona wanden genoemd, creëer je een gepaste afstand tussen je medewerkers tijdens het werken en/of klanten bij zakelijke besprekingen en meetings.

Onderstaand een aantal producten om het nieuwe normaal naar kantoor te halen:


  • Baliescherm met gehard glas
  • Hangende plexiglas cover
  • Bureau afscheiding / kuchscherm
  • Ruimte afscheiding / roomdivider
  • Transparante roll-up

Baliescherm met gehard glas

Wil je echt iets moois én duurzaams? Dan is een aluminium baliescherm met krasvast gehard glas misschien iets voor jou. De afmeting van het scherm is 100 x 80 cm en in hoogte verstelbaar. De opening aan de onderzijde kan variëren van 0 tot 15 cm. De voeten zijn voorzien van dubbelzijdig tape en boorgat met de mogelijkheid het scherm vast te schroeven.

Hangende plexiglas cover

Staande achter een toonbak, balie of kassa is het bewaren van anderhalve meter afstand eigenlijk al niet mogelijk. Zelfde geldt voor het doen van oefeningen bij de fysio of op de sportschool. Dit hangende scherm van 100 x 100 cm biedt de oplossing. Gemaakt van 3 mm plexiglas, lichtgewicht en makkelijk schoon te maken. Voorzien van boorgaten in de hoeken, waardoor makkelijk op te hangen.

Bureau afscheiding / kuchschermen

Bescherm je medewerkers ook op kantoor. Makkelijk te plaatsen plexiglas schermen tussen de bureau’s. Aan de onderzijde een uitsparing om kabels door te steken, maar ook om bijvoorbeeld formulieren of tickets uit te wisselen.

Ruimte afscheiding / room divider

Een mooie afscheiding in de ruimte realiseer je met een dubbelzijdig frame. Aluminium frames waarin aan twee kanten bedrukte textieldoeken in worden geplaatst. Geheel naar wens te bedrukken met informatie, logo of sfeerbeelden. Deze frames zijn zeer licht in gewicht, dus makkelijk te (ver)plaatsen.

Transparante (of bedrukte) roll-up

De bekende roll-up, maar dan volledig transparant. Groot genoeg om er in z’n volledigheid achter te staan. Zeer snel in elkaar te zetten en doeltreffend in gebruik. Uiteraard ook verkrijgbaar in de bedrukte variant. Te voorzien van duidelijk informatie hoe er bijvoorbeeld op school, in de winkel of in het bedrijf wordt omgegaan met het coronavirus en wat de gedragsregels zijn.

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer