Foto: foto van de stoelhoezen bij De Nieuwe Bibliotheek.

Stoelhoezen voor een actie!

Anderhalve meter

Een ware run op stoelhoezen toen de corona maatregelen van kracht waren. Een makkelijke, duidelijke en chique manier om gasten te placeren. Het voor bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken waar je mag plaatsnemen met het in acht nemen van de anderhalve meter regel, door een stoelhoes te plaatsen op de stoelen die je vrij wilt houden.

Gelukkig zijn we inmiddels van alle maatregelen af!
Dat wil niet zeggen dat je geen gebruik meer zou kunnen maken van stoelhoezen…

Campagne, merkactivatie of sponsoring

De hoezen zijn te bedrukken met wat jij wilt, tekst, afbeeldingen, foto’s. Ze zijn dan ook prima in te zetten voor een campagne zoals bijvoorbeeld Koninklijk Theater Carré heeft gedaan. Of te voorzien van sponsoruitingen zoals tijdens het tienjarige jubileum van het Founders Carbon Network.

Of het nu gaat om stoelen in het theater of de bioscoop, in wachtruimtes van zorginstellingen, in een restaurant of congrescentrum.

Materiaal en bedrukking

De standaard stoelhoes is 40 x 90 cm (45 cm rugleuning) en heeft op de hoeken doorzichtige kunststof ringen, waardoor je deze aan elkaar kunt vastmaken. Zo blijft de hoes ten alle tijden goed zitten op de stoel.

Verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en bedrukking (foto, afbeelding, tekst en/of logo). Standaard printen wij op een rekbaar polyester textieldoek met fijne structuur. Het doek heeft een kreukherstellend vermogen en is geschikt om te wassen en strijken op een lage temperatuur. Het materiaal is ook brandvertragend, waardoor veilig te gebruiken in openbare ruimtes. Afwijkende maten nodig, informeer naar de mogelijkheden!

 

Stoelhoes (prijs per stuk)

 

Aantal Kosten
1 – 10 € 7,95
11 – 50 € 6,95
> 50 € 5,95
 
Overige afmetingen – prijs op aanvraag

 

Stoelhoezen bedrukken

We hebben al voor verschillende organisatie stoelhoezen mogen bedrukken. Een aantal van hen hebben dubbel gebruik gemaakt van de hoezen, niet alleen om stoelen vrij te houden, maar ook om aandacht te vragen voor een actie of voor sponsoruitingen.

Zo heeft Koninklijk Theater Carré een actie in het leven geroepen om hen te steunen in corona tijden, ‘doneer een stoel’. Wij hebben voor Carré stoelhoezen bedrukt met de tekst:

‘Ja, deze stoel is vrij. Maar u kunt hier niet gaan zitten. Carré is genoodzaakt 1.200 stoelen leeg te houden. Doneer een stoel en help Carré op carre.nl/doneer.’

En tijdens het tienjarig jubileum van Founders Carbon Network is er gebruik gemaakt van de ruimte op de stoelhoezen voor sponsoruitingen.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer