Foto:

Signing social distancing Corona

Anderhalf meter

‘Anderhalf meter’, de hit van Ali B. feat Poke en Judeska. Feit is dat dit voorlopig het nieuwe normaal is. De samenleving moet ingericht worden met de mogelijkheid anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. Retailers, overheidsinstellingen, theaters, musea en de bouwsector zullen het nodige moeten aanpassen om dit te kunnen realiseren.

Kortom in welke branche je ook werkzaam bent, fysiek contact moet worden vermeden. Wij hebben complete range aan signing producten om je werkplek eenvoudig aan te passen naar deze eisen.

Bouw

Bouwend Nederland is nog gewoon aan het werk, maar ook in deze branche gelden aangescherpte maatregelen. Inmiddels hebben het Rijk en de bouw- en technieksector het protocol ‘Samen veilig doorwerken‘ vastgesteld.

Bij bouwplaatsen worden maatregelen vaak gecommuniceerd via (dibond) borden en banners op de bouwhekken. Zowel de panelen als spandoeken hebben wij voorzien van aanvullende maatregelen met betrekking tot het Corona virus. Uiteraard geheel naar eigen (huis)stijl aan te passen.

Zorg goed voor elkaar

Of gewoon een lieve boodschap de wereld in sturen? Dat kan natuurlijk ook! Zo heeft Koninklijk Theater CarrĂ© een geveldoek laten maken met de tekst ‘zorg goed voor elkaar’.

Wij hebben een aantal oplossingen op een rijtje gezet:
 

Een paar voorbeelden uit de praktijk:

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.
 

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer