Wij helpen je graag bij de singing / routing

Corona test- en vaccinatie locaties

Door het hele land zijn er al vele testlocaties uit de grond gestampt. Hier is, gelukkig, een samenwerking ontstaan met mensen uit de evenementenbranche waarvan het werk stil ligt, maar die heel veel ervaring hebben met het opbouwen van tijdelijke locaties en crowd control‘.

Inrichting (tijdelijke) locaties

Duidelijke routing en signing is het halve werk, te denken aan een duidelijke, separate in- en uitgang en looproute. Makkelijk te realiseren door middel van (vloer)stickers en (ver)plaatsbare abri’s.

Samenwerking

Eén van dé tentenbouwers van Nederland is natuurlijk Losberger De Boer. Het bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van noodvoorzieningen, te gebruiken als tijdelijke test- en vaccinatiecentra.

Op het gebied van evenementen al vaak samen mogen werken met Loveland, maar ook nu in de crisis hebben we elkaar weten te vinden. Met hen hebben we voor onder andere de GGD Amsterdam, Gelderland-Midden, Rotterdam-Rijnmond testpaviljoens mogen voorzien van de nodige signing.

Met NoName-Events hebben wij door het hele land locaties mogen aankleden voor COVID Sneltest Straat, een initiatief van Lead Healthcare. Zij bieden met name voor bedrijven snel zekerheid of medewerkers veilig aan de slag kunnen.

Een paar voorbeelden uit de praktijk:

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.
 

    


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer