Materiaal: polypropyleen  Gewicht: 650 gr/m2  Brandwerend: B2  Bedrukking: full color, direct op de plaat (UV)  Max. breedte: 205 x 290 cm  Textuur: glad, licht geribbeld 
Afwerking: contour- of schoonsnijden, boorgaten, rillen  Toepassingen: raamborden, sandwichborden, informatieve en decoratieve borden  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

Kanaalplaat

ideaal voor tijdelijke acties

Door het zeer lage eigen gewicht is dit materiaal ideaal voor tijdelijke acties.

Kanaalplaat voorzien van een poster wordt veel gebruikt in de evenementenbranche, beter bekend als sandwichbord. In een handomdraai is iedere lantaarnpaal voorzien van jouw boodschap. Vanzelfsprekend gelden hier wel regels voor, dus voor je deze gaat plaatsen informeer wat de regels zijn binnen jouw gemeente.

V-borden

De V-borden, ook wel raamborden genoemd, veelal gebruikt door makelaars zijn vaak ook van kanaalplaat. Zoals de naam al aangeeft is het materiaal opgebouwd uit kanalen, waardoor het makkelijk vouwbaar is. De platen zijn contour te snijden, dus afwijkende vormen zijn geen enkel probleem. Dubbelzijdige bedrukking is mogelijk, hou er wel rekening mee dat het materiaal kan doorschijnen!

Naast de bekende toepassingen kan je raamborden ook prima gebruiken om aan te duiden waar een brandblusser of AED hangt, ook leuk om de geboorte van een baby aan te kondigen.

    

Foto: aankondiging van een evenement.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer