Materiaal: PVC  Gewicht: 610 gr/m²  Brandwerend: vertragend B1 gecertificeerd  Bedrukking: UV print enkel- of dubbelzijdig  Max. breedte: 320 cm  Max. lengte: 30 m  Textuur: mat 
Afwerking: om- en tunnelzomen, ringen  Toepassingen: (dubbelzijdige) banieren, X- en L-banners, roll-ups  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

Blockout spandoek

Laat je van beide kanten zien

Blockout is een materiaal dat veel lijkt op frontlit, met als grote verschil dat het mogelijk is het materiaal aan beide zijde te bedrukken zonder doorschijnen.

Drie lagen

Het materiaal is opgebouwd uit drie lagen, twee buitenlagen en een zwarte binnenlaag die het licht blokkeert. Hierdoor kunnen de achter- en voorzijde dus ook verschillende prints bevatten.

Licht blokkerend

Ben je op zoek naar licht blokkerend materiaal dat enkelzijdig bedrukt moet worden, dan is frontlit lightblock een goed alternatief. Ook dit materiaal is lichtdicht, maar heeft als voordeel dat het lichter in gewicht is en nóg aantrekkelijker geprijsd. Het materiaal heeft een zwarte achterzijde waardoor enkelzijdig te bedrukken is.

    

Foto: aankleding van het congres ‘Forward thinking leadership’ met indoor banieren.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer