Materiaal: PVC  Bedrukking: UV  Max. breedte: 152 cm  Textuur: mat of glanzend 
Afwerking: schoonsnijden, contour snijden, lamineren  Toepassingen: alle mogelijke reclame-uitingen, langdurig gebruik  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

Polymeer folie

Lange levensduur

Qua eigenschappen lijkt polymeer op monomeer, echter heeft dit materiaal een veel langere levensduur. Waar monomeer zo’n 3 tot 6 maanden meegaat, heeft polymeer een levensduur van zo’n 3 tot 5 jaar.

Ook deze folie wordt uit een blok PVC gewalst naar een steeds kleinere dikte, maar heeft door het toevoegen van extra hulpstoffen minder de neiging tot krimpen.

Het is geschikt voor gebruik op vlakke- en licht gebogen ondergronden doordat het enigzins vervormbaar is.

Extra bescherming

Een laminaat is een transparante folie die over de polymeer wordt geplakt en is er in zowel een matte als glanzende variant. Het beschermt de opdruk tegen krassen, vocht en andere invloeden. Een nuttige bijeenkomst is dat het de sticker iets dikker maakt, waardoor plakken makkelijker is.

Op basis van de ondergrond kies je de lijm, non-permanent of permanent. De optimale kleefkracht wordt pas na enkele dagen bereikt. Het is mogelijk de folie contour te snijden, te pellen en te voorzien van applicatie.

    

Foto: polymeer folie voor het bestickeren van een auto van Cobra Art.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer