Materiaal: PE (polyetheen)  Gewicht: 200 g/m²  Bedrukking: UV print  Max. breedte: 200 cm  Textuur: mat 
Afwerking: omzomen en ringen  Toepassingen: outdoor exposure, reclamedoek, winddoek  Indoor / outdoor: outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

Tennisdoek / winddoek

Outdoor exposure rondom sportvelden

Vele sportverenigingen zijn afhankelijk in het bestaan van sponsoren. Eén van de mogelijkheden om de clubsponsoren meer exposure te bieden op het sportpark, is door het bedrukken van de winddoeken. Ook wel bekend als de veelal groene tennisdoeken.

De doeken zijn niet alleen onmisbaar als bescherming tegen de wind, maar dus ook voor commerciële doeleinden. De doeken hebben een windreductie van 80%, dit maakt het tennissen een stuk aangenamer.

Daarnaast is het ook fijn als afscheiding bij achter elkaar liggende banen. Het haalt de bewegingen van het andere team uit het gezichtsveld.

Recyclebaar

De doeken worden gemaakt van het duurzame, goed te recyclen polyetheen oftwel PE. Leverbaar in ieder gewenst formaat, voorzien van zwarte bedrukking op groen doek.

Eisen tennisdoek KNLTB

Een eis van de KNLTB is dat de doeken niet geleverd mogen worden in teveel contrasterende kleuren. Ook lichte kleuren zoals wit en geel zijn niet toegestaan, gezien deze het zicht van de spelers kunnen belemmeren en de speelomstandigheden beïnvloeden. Wij leveren de doeken daarom alleen in de kleur groen met zwarte bedrukking.

Advies is om de doeken minimaal 50 cm tot 1 meter van de grond te hangen. Als de doeken te laag worden gehangen, droogt de toplaag minder snel en neemt de kans op mos- en algengroei toe. Dit betekend extra onderhoud aan de baan.

Standaard afmetingen

Wij leveren het doek in twee standaard afmetingen:

  • 1200 x 200 cm
  • 1800 x 200 cm

 
Deze afmetingen zijn gebaseerd op de afmetingen van de baan, 12 meter speelveld en 18 meter speelveld met uitloop. Toch liever een andere afmeting? Geen enkel probleem! Wij kunnen ook afwijkende afmetingen leveren.

Benieuwd wat wij nog meer voor de sport branche kunnen betekenen?
Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.

    

Foto: close-up tennisdoek, eigen sample materiaal


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer