Materiaal: multiplex  Gewicht: 3,7 kg/m2  Brandwerend: Nee  Bedrukking: UV, enkelzijdig  Max. breedte: 246 cm  Max. lengte: 117 cm  Textuur: Fijn 
Afwerking: schoon- of contourfrezen  Toepassingen: decoratie, wandbekleding  Indoor / outdoor: in- en outdoor *  Waterafstotend: Nee  Translucent: Nee 

Multiplex

Print op multiplex

Multiplex is onder de klussers een bekend materiaal en in vrijwel alle bouwmarkten te verkrijgen. Maar wist je dat het ook prima materiaal is om te bedrukken?

Het materiaal is opgebouwd uit verschillende fineerlagen van populieren hout met PEFC keurmerk. Enkelzijdig te printen waarbij de kleur en kenmerken van het hout door de print heen zichtbaar blijven.

Wij printen standaard op platen van 9 mm. Je kan ook kiezen voor een whitewash afwerking van de plaat, het hout krijgt dan een licht, wit verflaagje. De print is hierdoor nog beter zichtbaar. Zonder deze laag blijven de kenmerken van het hout duidelijker zichtbaar.

Dit plaatmateriaal wordt veel gebruikt door festivals, maar is ook goed te verwerken als wandbekleding. Multiplex is naadloos te printen uit één stuk tot 245 cm hoog en 115 cm breed. Monteren is eenvoudig dankzij het lichte eigen gewicht.

* Het is ook buiten te gebruiken, maar dan wel beperkt.

Plaatmaterialen

Dit materiaal toch niet wat je zoekt?
Kijk dan eens bij onze overige plaatmaterialen, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

    

Foto: kunstwerk in opdracht van de gemeente Leiden, uitgevoerd door Blauwdruk. Print op multiplex.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer