Materiaal: PVC  Bedrukking: UV  Max. breedte: 160 cm  Textuur: mat of glanzend 
Afwerking: schoonsnijden, contour snijden, lamineren  Toepassingen: alle mogelijke reclame-uitingen, tijdelijk gebruik  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

Monomeer folie

Korte levensduur

Een veelvuldig toegepast materiaal voor grootformaat print op rechte, vlakke ondergronden is monomeer. Het is bedoeld voor kortstondig gebruik met een levensduur van zo’n 3 tot 6 maanden. Ben je op zoek naar een folie voor langduriger gebruik, adviseren wij polymeer.

Monomeer wordt uit een blok PVC gewalst naar een steeds kleinere dikte. Het heeft daardoor een ‘geheugen’ en zal de neiging hebben om te krimpen.

Extra bescherming

Een laminaat is een transparante folie die over de monomeer wordt geplakt en is er in zowel een matte als glanzende variant. Het beschermt de opdruk tegen krassen, vocht en andere invloeden. Een nuttige bijeenkomst is dat het de sticker iets dikker maakt, waardoor plakken makkelijker is.

Op basis van de ondergrond kies je de lijm, non-permanent of permanent. De optimale kleefkracht wordt pas na enkele dagen bereikt. Het is mogelijk de folie contour te snijden, te pellen en te voorzien van applicatie.

    

Foto: wanden van de pop-up voor de merkactivatie van de HEMA pas.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer