Materiaal: polyester  Gewicht: 350 gr/m²  Brandwerend: vertragend, B1 gecertificeerd  Bedrukking: UV print  Max. breedte: 150 cm  Textuur: mat 
Afwerking: schoonsnijden  Toepassingen: wandbekleding, decoratie  Indoor / outdoor: indoor  Waterafstotend: ja  Translucent: nee 

Zelfklevend textielbehang

Bedrukt behang, volledig te personaliseren naar jouw wens

Transformeer je woon- en/of werkplek in een handomdraai. Uitzicht over de skyline van één van de prachtige steden die onze wereld rijk is, elke dag het vakantiegevoel met een foto van je favoriete vakantiestek, een prachtig plaatje uit de natuur?

De mogelijkheden zijn ongekend, wij kunnen printen wat jij wilt!

Textielbehang met lijmlaag

Textielbehang is een 100% polyester doek met aan de achterzijde een lijmlaag waardoor het eenvoudig aan te brengen is. Zowel voor tijdelijk als langdurig gebruik. Door de rolbreedte van 150 cm is het goed handelbaar en snel te verwerken.

Het behang is ook makkelijk weer te verwijderen, de speciale lijmlaag beschadigt de ondergrond niet. Aan te brengen op vlakke ondergronden zoals gestuukte en gesausde wanden, houten en glaswanden, deuren.

Met de matte uitstraling heb je geen last van weerkaatsing van het licht, waardoor uitermate geschikt voor beurzen. Ook in de retail en standbouw is het een veelgebruikt product.

Het materiaal is ook wel bekend als textile wall, mediatex en wallcover.

    

Foto: wandbekleding in een kantoorpand.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer