Materiaal: PVC  Gewicht: 250 gr/m²  Brandwerend: vertragend, B1 gecertificeerd  Bedrukking: UV print enkelzijdig  Max. breedte: 500 cm  Max. lengte: 50 m  Textuur: geperforeerd 
Afwerking: schoonsnijden, om- en tunnelzomen, ringen, kederprofiel, klitteband  Toepassingen: spandoeken, steigerdoeken, bouwhekdoeken  Indoor / outdoor: in- en outdoor  Waterafstotend: ja  Translucent: ja 

Hoge winddoorlaatbaarheid met airmesh

Airmesh is uitermate geschikt voor plekken waar heel veel wind staat, te denken aan bijvoorbeeld strand of natuurgebied.

Dit door de hoge winddoorlaatbaarheid (70%), waardoor de kans op schade aan of het omvallen van een hek aanzienlijk kleiner is.

Mesh heeft dezelfde eigenschappen, alleen is de winddoorlaatbaarheid lager (30%).

Toepassingen

Airmesh is ook wel bekend als speakermesh en soundmesh. Dit geluidsdoek wordt in de evenementenbranche gebruikt om geluidstorens mee te bekleden.

Het materiaal wordt daarnaast veel gebruikt als reclamedoek, bouwhekdoek of steigerdoek.

Met een printbreedte van 5 meter en door moderne lastechnieken kan ieder formaat worden gemaakt. Ook afwijkende vormen (voor zowel frame als doek) zijn mogelijk, zoals een driehoek of rond.

    

Airmesh
Foto: Tijdens de renovatie van de voorgevel was het pand volledig ingepakt in steigermateriaal. Om het pand toch de uitstraling te kunnen geven die het hotel verdient hebben wij samen gekeken naar de perfecte oplossing. Huis ter Duin werd tijdelijk voorzien van een nieuw jasje van ruim 1.600 m² airmesh.


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer